vineri, 30 ianuarie 2009

Cafeaua

Nebun sa fiu ?!
Doamne ca m-as prapadi de ras cand as vedea cum se invart oamenii "normali" in cerc si nu ajung niciodata la destinatie.
Eu sincer, cand e sa plec de acasa, niciodata nu imi aleg o anume directie de mers; tot timpul merg si unde ajung acolo ma opresc; plec doar cu scopul; vreau o cafea. Ma imbrac, ies pe usa si pornesc la drum. Cand ajung la o cafenea intru si imi beau cafeaua linistit numai ca niciodata nu plec de acolo numai cu atat.
Alti oameni "normali' daca vor o cafea, stau sa se gandeasca intai in ce parte a orasului sa bea cafeaua; daca acolo sunt 15 cafenele... in care sa intru? Daca au gasit in final locatia unde isi vor bea cafeaua urmeaza problema "Cu cine? ". Cauta in toata agenda telefonica... au gasit persoana potrivita ... doar ca acea persoana a facut si ea/el acelasi tur si a ajuns la concluzia ca in alta cafenea ar fi cel mai bine sa mearga si pana la urma amandoi raman in casa si isi fac cafeaua si o beau singuri in intimitatea caselor lor. Si mai zice lumea "normala" ca eu sunt nebun ???
Dragii mei ... Eu nu sufar de nebunie ... ma bucur de ea in fiecare minut.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Super (Ildy)

KX The Big G spunea...

cafeaua de multe ori starneste treburi prin oameni si nu ma refer dimineata combinata cu tigara

Anonim spunea...

foarte tare :)